Mijn microcosmos

Hoop doet leven

Posted on: 11 januari 2011

Haha ! “We hopen op een milde winter” schreef ik in de vorige post. Wat is het toch al heerlijk winters mooi wit en koud geweest. Het zullen dus de verhalen over 10 jaar worden. De voorbije weken heeft Manlief “bouwverlof” genomen : al zijn verlof opgenomen om aan het huis te werken. De eerste verdieping is helemaal uitgebroken en ook het gelijkvloers is zo goed als leeg. We leven nu met ons drietjes op onze knusse, warme (!) zolder/studio en straks dus met vier.

Nu wordt het nog een paar weken moeilijk. Vanaf morgen starten de ruwbouwwerken op het gelijkvloers. Ramen bijmaken, de koterij afbreken, bijbouwtje zetten, vloer uitbreken,… Nu zit in die af te breken koterij onze badkamer en WC, dat wordt dus nog even lastig want de afvoer en riolering moeten nog gestoken worden. Voorlopig hebben we een survivalkeuken op het eerste : koken op een gasvuurtje en water met de tuinslang. Basic dat wel, maar pakweg 50 jaar geleden was het vaak nog met de pomp buiten te doen en dan valt een tuinslang toch al mee, niet ?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Niemand weet, niemand weet, dat ik Repelsteeltje heet…

creakriebel - eclectisch - ecominded - geen gezever - keukenbronselaar - lijstjeslover - optimist - single - ♀ - werknemer - ♥ kunst, design én kitsch Dada's : emancipatie, gelijke kansen, gelijke rechten, gender, maatschappij, milieu

Zelenka leest bij de buren

Advertenties
WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers liken dit: