Mijn microcosmos

Geen…

Posted on: 24 januari 2011

Momenteel hebben we geen vloer maar wel een versterkt Hobbit-gevoel als we door de voordeur binnenstappen. Lees : de vloer is een halve meter uitgegraven. Geen WC maar we wanen ons op vakantie met het caravan-toilet van nonkel. Geen badkamer maar de badkamer op 10 minuten rijden maakt veel goed. Geen keuken maar gelukkig zijn er a) lieve mama’s, b) diepvriesmaaltijden c) een bedrijfsresto op het werk van manlief, d) microgolfovens, e) afhaaltoestanden.  Geen afvoer maar aangezien we maar 1 werfkraantje hebben is ook de aanvoer zeer beperkt (lang leve de vochtige doekjes). Geen ramen maar we zien nu al wat een mooie lichtinval het zal worden eens de houten panelen weg zijn. Geen verwarming op het gelijkvloers of verdieping 1, maar we wonen op zolder en daar is het lekker warm. Geen inbrekers in huis, want niemand gelooft dat hier werkelijk mensen (mét een peuter) wonen. (Nog) geen spectaculaire ruzies gehad door de verbouwing. (Nog) geen overdonderende stress met baby twee op komst (nog maar 4 weken), ik zou massa’s stress moeten hebben.

We hebben wel : een schat van een peuter, een kickboksende babyindebuik, een conditie om u tegen te zeggen (telkens 40 trappen op en af met een peuter op de arm), een wiegje dat klaarstaat, ontzettend lieve ouders, die steeds voor ons klaarstaan. Ook de rest van de familie en vrienden hebben al een aardig handje uitgestoken. Een goede ruwbouwaannemer, een gedreven elektrieker, een vindingrijke sani-man. ’t is niet al miserie met aannemers en dat is ook al veel waard. Over het dak zullen we zwijgen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Niemand weet, niemand weet, dat ik Repelsteeltje heet…

creakriebel - eclectisch - ecominded - geen gezever - keukenbronselaar - lijstjeslover - optimist - single - ♀ - werknemer - ♥ kunst, design én kitsch Dada's : emancipatie, gelijke kansen, gelijke rechten, gender, maatschappij, milieu

Zelenka leest bij de buren

Advertenties
WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers liken dit: