Mijn microcosmos

Deel een koe

Posted on: 11 mei 2014

In dit huis wordt er niet genoeg vlees gegeten voor een initiatief als dit, maar voor vleeseters vind ik het wel een mooi alternatief. Op de site www.deeleenkoe.be beschrijven ze het als volgt :

Hoe werkt Deel Een Koe?logodeelenkoe

Bij deeleenkoe.be koop je samen met anderen online een koe en krijg je jouw deel in de vorm van een vleespakket gratis thuis geleverd. Je koopt een deel en als de teller op 100% staat is de koe volledig verkocht en wordt ze in gelijke pakketten verdeeld. Omdat de koe pas verdeeld wordt als ze volledig verkocht is, is er geen verspilling van vlees en worden dieren niet onnodig geslacht. Ieder pakket heeft dezelfde inhoud en is zo samengesteld zodat elk deel van de koe gebruikt kan worden. U weet perfect wat U eet en waar uw vlees vandaan komt. Deeleenkoe.be staat voor een eerlijke en diervriendelijke vleesproductie met respect voor het dier en de natuur.
Eet gevarieerd maar als je vlees eet kies dan bewust voor duurzaam kwaliteitsvlees van lokale oorsprong. 

Een pakket bestaat uit 10 kg vlees (1 kg rosbief,1 kg rumsteak,1 kg entrecote,1 kg stoofvlees, 1 kg hamburgers,1 kg gehakt,1 kg américain,1 kg soepvlees ,1 kg gepelde biefstuk 1ste keus en 1 kg gepelde biefstuk 2de keus) en kost € 132,95 of ongeveer 13euro/kg en wordt gratis* aan huis geleverd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers liken dit: